Verlaat u niet op ons kabinet, maar teken zelf uw eigen klimaat akkoord!

Verlaat u niet op ons Kabinet. Niet op Mark, niet op Kajsa en zeker niet op Eric. Niet op onze vermaarde Klimaattafels en ook niet op het CBS of ons Planburo.

Verzeker u nu zelf van een van de laatste 3 juweeltjes en geniet decennialang van de meest complete aanbieding tegen de laagst denkbare woonlasten. Het is uw geld en uw toekomst.

Een voorbeeld voor iedereen, kies voor een Parcje woning. Onze nul op de meter woningen blijven gegarandeerd vele decennia lang ook echt nul op de meter. Wij schrijven geen rapporten, maar bouwen woningen met zelfs 125 kubieke meter isolatie materiaal en plaatsen tot wel 48 zonnepanelen per woning. Dit leidt direct zonder gedoe tot de laagste woonlasten ooit.

We leggen ook uw gehele tuin aan, inclusief hagen, hekwerken, bestrating en planten daarbij ook nog vele bomen direct rond de woning. Dit zorgt voor een lekker microklimaat en jaarlijks bloesem en fruit voor u en uw gezin. Compleet en klaar bij de oplevering. De laagste woonlasten hoeft niemand na te rekenen, kijk zelf. U kunt op afspraak de woning bezoeken en zelf de luxe en wooncomfort ervaren. Er gelden voor de 3 C plus woningen een aantal speciale items:

  • Een gratis aanbod van onze vermaarde Parcje Verhuisservice Rik Diederen.
  • Een extreem laag financieringsvoorstel
  • Hulp bij verkoop eigen woning met optie overbrugging of inruil
  • Speciale service van aannemer zodat u nog komende winter van uw keuze kunt genieten.

P.s. Voor de verhuizing maaien wij eerst nog uw gazon.

Laatste woningen Parcje

Om u een inzicht te geven in de hoeveelheden isolatie per woning hebben wij een opsomming gemaakt van de hoeveelheden isolatie per onverkochte woning.

Kavel Type Kavel opp. Woon opp. Inhoud Hoeveelheid isolatie Prijs V.O.N. incl.
grondrente tot 1/7/2019
X 1 C 1.129 m² 180 m² 867 m³ 103,5 m³
Atelier 24,5m³
(totaal 128m³)
€ 650.000,-
X6 C 812 m² 180 m² 780 m³ 87,2 m³ € 544.000,-
X10 C 595 m² 180 m² 780 m³ 87,2 m³ GEOPTEERD*
X12 C 786 m² 180 m² 843 m³ 102 m³ € 605.000,-

* Wij verlenen eerste en tweede opties om u de gelegenheid te geven nader onderzoek te doen naar de haalbaarheid van uw droomwoning. Mocht er tussentijds een tweede gegadigde zich aandienen dan krijgt deze een tweede optie die in volgorde op de tweede plaats komt. Kan er een tweede partij direct en onvoorwaardelijk kopen dan krijgt de optant 5 werkdagen na melding hiervan de tijd om een definitief besluit tot aankoop te nemen. Maakt optant hier geen gebruik van dan vervalt de optie.

Kavel X1
Kavel X6
Kavel X12

GEOPTEERD

Parcje Roermond

Wilt u een rondleiding door 't Parcje Roermond?

Meld u aan en wij nemen contact met u op om een afspraak te maken. Tijdens de rondleiding maakt u kennis met alle voordelen van 't Parcje!

Mocht u onverhoopt geen bevestiging krijgen of problemen ondervinden met het formulier laat het ons weten. Stuur dan een berichtje naar info@parcje.nl.

Een persoonlijke rondleiding?

Meld u aan met onderstaand formulier.

De werkelijkheid is nog mooier

Heeft u misschien interesse in één van de laatste woningen van 't Parcje Roermond? Neem dan snel contact met ons op.

Contact opnemen

De inwoners aan het woord