Parcje woningen in Haelen!

Binnenkort 5 woningen te koop.

Unieke woningen

Oplevering van de laatste X kavel aan het bos is gestart

Ruime kavels

Voorjaar in 't Parcje

In het echt gewoon nog mooier en groter

't Parcje Roermond

Gewoon lekker slim wonen

Binnenkort ook Ecolodges

Binnenkort klimaatadaptieve nul energie Ecolodges te koop. Meer informatie volgt spoedig. Interesse? Schrijf u nu alvast in!

Nu inschrijven

Nieuwbouw woningen

Wonen in een geheel nieuwe en instapklare nieuwbouwwoning met vele extra's.

Wonen in een 't Parcje

De vergunningen voor de laatste 3 woningen aan de bosrand is 23 maart 2019 verleend. De bouw is inmiddels gestart.

Parkachtige sfeer

Groen, kleinschalig en bijzonder sfeervol. De parkachtige sfeer wordt gerealiseerd door het bestaande groen van volwassen bomen maximaal in het plan te integreren – de wegen buigen om de volgroeide bomen heen – en er een hoogwaardige groenstructuur aan toe te voegen.

Financieel gewoon lekker slim!

U kunt met ongekend lage rente en lange looptijd financieren. De energiebesparende maatregelen leveren al vanaf de eerste dag hun bijdrage in lagere woonlasten. Wij hebben aanbiedingen van diverse banken.

Kies lekker op tijd

Heeft u een eigen woning die nog verkocht moet worden? Neem dan contact met ons op. Wij werken samen met twee makelaarskantoren die passende oplossingen bieden zodat ú de gelegenheid krijgt om uw droom te realiseren!

Wonen vanaf dag één!

Direct vanaf de eerste dag Gewoon Lekker Wonen. Het gras is gemaaid voor de oplevering, de hagen en fruitboompjes zijn geplant, inritten en terrassen zijn gereed, de keuken is ingericht – dus kookklaar en woonklaar. Dat is pas Gewoon Lekker Wonen! Wij verhuizen gratis vanuit ieder adres in Limburg naar uw droomwoning in 't Parcje.

​Lekker zuinig

De drie C plus woningen beschikken alle over een optimaal energiedak van minimaal 24 zonnecellen met een eigen productie van circa 8.700 KWh (E). Dát is pas eigen vermogen! Gecombineerd met zeer hoge isolatiewaarden met een EPC-waarde die kleiner is dan 0,00 (!) – leidt dit tot een extreem laag energieverbruik. We bieden de woningen met het predicaat 'Nul op de meter'.

Gewoon vragen!

Heeft u een vraag over bouwen, financiering, schenking en verkoop eigen woning? Wij werken nauw samen met diverse specialisten – van architect, makelaars en hypotheekadviseurs tot notaris – om al uw vragen te beantwoorden.

Gewoon Lekker Wonen

Wij zorgen ervoor dat u Gewoon Lekker Slim kunt Wonen vanaf dag 1. Bezoek 't Parcje Roermond.
Voor een persoonlijke rondleiding, kunt u ons online contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak ter plekke in te plannen.

Voordelen van de woningen

Bekijk de afbeelding voor de belangrijkste voordelen.

Wonen in Parcjes in Limburg kent heel veel voordelen. Op de afbeelding hiernaast zijn de belangrijkste voordelen te zien.

Samengevat:

  • Wonen vanaf dag één doordat de woning helemaal woonklaar wordt afgeleverd
  • Extreem laag energieverbruik met predicaat ‘Nul op de meter’
  • Financieel aantrekkelijk door energiebesparende maatregelen en lagere woonlasten
  • Rondleiding door demo wijk in Roermond op afspraak te bezichtigen

Aarzel niet om bij vragen contact met ons op te nemen. E-mail uw vraag naar info@parcje.nl.

Download overzicht (PDF 0,8MB)

Afbeelding vergroten